Reechilibrare hormonală folosind Hormonii BIOIDENTICI (RIMKUS METHOD)
Este cel mai important hormon masculin, care controlează nu numai libidoul, potența și fertilitatea, dar și menține organismul sănătos și productiv, având o influență pozitivă asupra dispoziției și stării de bine.
În jurul vârstei de 40 de ani, nivelul testosteronul scade cu circa 1% pe an, de obicei fără consecințe. Pentru unii bărbați, totuși, deficiența de testosteron are consecințe dramatice – se simt slăbiți, fără putere, le scade capacitatea de a performa și deseori devin deprimați.
Alte posibile consecințe se regăsesc la nivelul funcționalității corpului – scăderea masei musculare și a densității osoase, uneori ajungând până la osteoporoză.
Pentru bărbați, menopauza reprezintă criza perioadei de mijloc a vieții. În această situație, ei se simt foarte afectați pentru că, în loc să experimenteze un vârf al creativității, se văd prinși într-un adevărat colaps la nivel fizic și mental, care le generează suferință.
La nivel profesional poate apărea o tendință de declin, iar la nivel de parteneriat se pot ivi frustrări sexuale și labilitate, care ar putea favoriza apariția unor comportamente de dependență.
Aceste lucruri sunt cauzate de lipsa unor hormoni cum ar fi DHEA și testosteron. Terapia de substituție hormonală ar putea readuce însă vitalitatea și pofta de viață.
Cea mai bună modalitate este de a imita natura. Structura hormonilor bioidentici corespunde cu cea a hormonilor fabricați de corp. Ei au același efect în organism și sunt mult mai bine tolerați decât cei sintetici.
Folosirea pe scară largă a hormonilor de sinteză a condus la dezamăgiri mari în medicina modernă, deoarece aceștia nu au putut asigura succesul terapeutic și au manifestat efecte secundare și riscuri pe termen lung. O alternativă logică și lipită de consecințe negative este folosirea hormonilor bioidentici.
Deja aceștia au depășit cu mult faza de testare, fiind folosiți de natură încă de acum câteva milioane de ani, pe parcursul evoluției.
Succesul tratamentului cu hormoni bioidentici se bazează pe eficacitate și pe lipsa reacțiilor adverse, astfel încât el poate fi urmat pe termen lung.
Managementul administrării hormonilor de substituție bioidentici este descris în mod științific și cunoscut ca metoda RIMKUS.
Următoarele simptome ar putea fi tipice pentru situațiile în care o terapie de substituție hormonală prin hormoni bioidentici este utilă și necesară:
În cele mai multe cazuri, prescripția medicală poate duce la recomandarea unei combinații potrivite de hormoni care să rezolve problemele.
Sursa REMEDIA APOTEKEN